Ystäväperheeseen syntyi vauva. Tällaisen kakun veimme heille viemisiksi, kun kävimme pientä katsomassa.

1211265.jpg

Tein kolmen munan kakun Citymarketista ostettuun viiden euron sydänvuokaan. Vuoka on ihan ok, ehkä hieman liian leveä ja toisaalta taas liian matala. Nettikaupoissa näyttää olevan myynnissä paremmanmallisia sydänvuokia, mutten ole raskinut ostaa. Muutenkin haluaisin parempia leivonta- ja säilytystarvikkeita, esimerkiksi kakkualusta ja -kupu -systeemi olisi hyvä olla, kun kakkuja joutuu silloin tällöin kuljettamaan paikasta toiseen.

Täytteeksi tein - taas - Hellapoliisin mustikkamoussea. Tuo määrä on aika suuri, näin pieneen kakkuun olisi riittänyt puolikin annosta. Mahtui kuitenkin vuokaan. Päälle kaulitsin luonnonvaaleaa marsipaania. Levystä tuli liian ohut (säästäväisyys ennen kaikkea ;), jolloin kakun pinta kuulsi läpi. Peittelin jälkiäni sihtaamalla kakun päälle tomusokeria - käy se näinkin. Täytyy opetella ostamaan riittävästi marsipaania :)

Tuttiin otin mallia jostain blogista, mutten muista mistä :( . Joka tapauksessa kiitokset idean äidille, laitan linkin sivulle heti, kun sen löydän. Tuttiin olen melko tyytyväinen, en ole taiteellisesti kovinkaan lahjakas, joten kaikki pienikin, mikä onnistuu, on plussaa :)