sunnuntai, 13. tammikuu 2008
Valkosuklaa-appelsiinikakku
1 pkt Domino vanilja -keksejä
50 -75g sulatettua margariinia tai voita
1 levy (130g) valkoista suklaata
200g appelsiinituorejuustoa
1 prk Flora vispiä tai Vanillaa
4 liivatelehteä
tilkka vettä
Murskaa keksit ja sekoita joukkoon rasva. Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan pohjalle ja painele seos tiiviisti vuokaan. Siirrä kylmään odottamaan.
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen 5 -10 minuutiksi. Vaahdota Flora vispi. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja sulatettu suklaa. Liuota puristellut liivatteet kuumaan veteen, anna jäähtyä minuutin, pari ja valuta seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Kaada vuokaan. Anna hyytyä mielellään yön yli. Tämä on hyvää....
Kommentit