Olin viime viikon hiihtolomalla ja käytännössä nettipimennossa. Kun tänään tulin katsomaan blogiani, huomasin, että pohjan kuva oli hävinnyt ja pohja näytti muutenkin ihan kummalliselta. Pohjanikkareiden sivuilla uutta pohjaa etsiessäni huomasin, että joitain tekijänoikeuskysymyksiä on ollut. En puutu asiaan sen enempää, kun en asiasta mitään tiedä, mutta monet pohjien tekijät ovat joutuneet poistamaan pohjiaan tuon sotkun takia, ja siinä samassa minunkin blogini pohja hävisi. Piti siis kiireesti etsiä uusi pohja, ja Kikin blogista löysinkin tällaisen kivan keväisen pohjan.

Täällä Etelä-Suomessa on tänään ollutkin oikea kevätpäivä; on lämmintä, aurinkoista ja linnut laulavat! Olimme siis viime viikolla hiihtolomalla Pohjois-Suomessa, jossa lunta oli todella paljon. Oli suorastaan häkellyttävää sukeltaa täältä eteläisen Suomen jo orastavasta keväästä talven tunnelmaan.

En ole viime aikoina ehtinyt opiskelu- ja työkiireiden takia leipomaan, mutta jospa sitä pian taas saisi jotain aikaan :)  Suunnitelmissa olisi tehdä ainakin kakkua sekä vauvakoriste, siinäpä haastetta kerrakseen :D On ilahduttavaa huomata, että olette käyneet tämän päivitystauonkin aikana vierailulla, kiitos siitä :)

                                                      tigger3.gif
                                                       Glitterfy.com - Glitter Graphics