Tässä ohjeessa kaikkia raaka-aineita laitetaan yhtä paljon. Tämä on siitä hyvä ohje, että munien koolla ei ole merkitystä, eikä jauhojen määrän riittävyydestä tarvitse huolehtia.

Riko lasiin haluamasi määrä kananmunia. Neljä munaa on sopiva määrä n. 2,5 litran (n. 22cm)vuokaan. Kaada toiseen lasiin sokeria yhtä paljon kuin on kananmunia. Kaada sokerit kulhoon ja lisää vielä 1 tl vaniljasokeria.  Mittaa jauhoja yhtä paljon kuin on munia. Jauhoista puolet voi olla perunajauhoja. Sekoita jauhoihin n. 2 tl leivinjauhetta.

Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Voitele ja korppujauhota vuoka. Vatkaa munat ja sokerit vaaleaksi vaahdoksi. Vaahto on sopivaa, kun pintaan piirretyt kuviot pysyvät siinä hetken. Sihtaa jauhot vaahdon joukkoon, sekoita varovasti nostellen. Kaada vuokaan ja kopauta vuokaa pöytään, jotta saat ilmakuplat pois taikinasta. Paista uunin alatasolla 30 - 40 minuuttia, kunnes kakku irtoaa vuoan reunoilta. Anna jäähtyä hetken ja kumoa kakku lautaselle.