4 munaa                                                                                                                                             1 ½ dl sokeria                                                                                                                                    1tl vaniljasokeria                                                                                                                              1 dl vehnäjauhoja                                                                                                                             1 dl perunajauhoja                                                                                                                           1 tl leivinjauhetta

Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Voitele ja korppujauhota n. 22 cm irtopohjavuoka. Vaahdota munat ja sokerit vaaleaksi vaahdoksi. Vaahto on sopivaa, kun sillä pystyy piirtämään kuvioita vaahdon pinnalle, ja ne pysyvät siinä hetken aikaa.  Yhdistä jauhot ja leivinjauhe ja sihtaa vaahdon joukkoon. Sekoita varovasti nostellen puuhaarukalla. Kaada taikina vuokaan ja vuokaan ja kopauta vuokaa pöytään, jotta saat ilmakuplat pois taikinasta. Paista uunin alatasolla 30 - 40 minuuttia, kunnes kakku irtoaa vuoan reunoista. Anna jäähtyä hetki, ja kumoa kakku lautaselle. Pohja kannattaa tehdä täyttämistä edellisenä päivänä.