Syntymäpäiväsankarin kahvipöydässä oli myös voileipäkakkua (perustarjoilun lisäksi).
Tässä on viisi kerrosta, siis neljä väliä. Kaksi kerrosta on grahampaahtoa, kolme ruistoastia. Kakku on vähälaktoosinen.
Täyte 1
200g palvikinkkua
100g Creme Bonjour Hell tomaatti-chilituorejuustoa
n. ½prk (100g) kermaviiliä
n. 7 kpl (tai maun mukaan) öljyssä säilöttyjä aurinkokuivattuja tomaatteja
Täyte 2
200g palvikinkkua
200g ruohosipulituorejuustoa
puolikas paprika
maun mukaan kurkkusalaattia
Päällä 200g maustamatonta tuorejuustoa, kurkkua, kirsikkatomaattia, ohuita keittokinkkusiivuja, juustoraastetta ja herneenversoja.
Tuo Creme Bonjour Hell -juusto oli aivan mainiota kakun täytteenä. On aika tulista, mutta kun maltilla laittaa, niin antaa kivaa potkua tällaiseen muuten tavalliseen kakkuun.
Kommentit