Tässä muistellaan kuukauden takaisia syntymäpäiviä. Aivan aikajärjestyksessä eivät nämä minun tuotokset ole, tämän kuvan sain miehen kamerasta ulos vasta nyt. Mutta eipä tuolla ole varmaankaan mitään väliä. Monsterikakku oli siis lastenkutsujen juttu, aikuisille tarjoiltiin tällaista hieman konservatiivisempaa (joka yleensä tarkoittaa tylsempää :D) kakkua.

1201580.jpg

Kakkuun tein viiden munan pohjan. Välissä - yllätys - mustikkamoussea. Milloinkahan saan siitä tarpeekseni? :) Justiinsa äiteen kanssa puhuimme puhelimessa, lupasi lähettää meille lisää mansikoita ja mustikoita siskon mukana -  ei ole siis arvoitus, mitä seuraavienkin kakkujen välissä on :) On se vaan niin hyvää.
Koristelun kanssa oli käydä taas niin ja näin. En ollut ehtinyt ajattelemaan tätä kakkua lainkaan stressatessani monsterimaalauksesta, joten juhlapäivän aamuna sitten pähkäilin, mitä tehdä. Olin vastikään tilannut Confetista joitain koristelutarvikkeita, joita teki mieli kokeilla. Kukat tein päivänkakkaramuotilla. Kahdeksikon tein juomalasin avulla. Kirjaimet hahmottelin marsipaanilevylle teräväkärkisellä marsipaanityökalulla ja leikkasin terävällä veitsellä. Jälleen kerran tuli todistetuksi, että ilman kirjainmuottejakin pärjää, vaikka kyllä niillä varmaan siistimpää ja nopeampaa tulosta saisi. Mutta käy se näinkin. Koska en ollut ehtinyt miettiä koristeluita, jouduin turvautumaan marsipaanivarastooni, jonka värivalikoima ei ollut suuren suuri. Hieman huolestuneena kyselin pojaltani, että eihän vaan kakku ole liian tyttömäinen, mutta onneksi ei ollut :)