Tämän kakun tein Viivi ja Wagner -kakusta ylijääneillä aineksilla. Pohjana on neljän munan peruspohja, täytteenä appelsiini-toffeetäytettä. Täyte sopii hyvin suklaapohjan kanssa, mutta mielestäni erittäin hyvin myös vaalean pohjan kanssa. Kostutin kakun vaniljamaidolla. Päällä keltaisella pastavärillä värjättyä Flora Vispiä ja samalla keltaisella värjättyä marsipaania sekä marsipaanikukkia.
Koripunospursotus vaatii edelleen harjoitusta. Tässä lähikuva kukista.
Kukkien päälle töpsöttelin hiukan kristallipulveria.
Hei ja tervetuloa blogiin, jossa on esillkielitieteilijperheendin leipomuksia. Leivon silloin kun on tarvetta, intoa ja aikaa. T blogiin kern leivontareseptejja -kokemuksia. Kommentit ovat tervetulleita, jh my puumerkkisi vieraskirjaan. Skosti: haaganherkut[at]gmail.com
Kommentit